Menu
Your Cart

REPSOL

Производител: REPSOL Код на продукта: 2390
Полусинтетично масло за 4-тактови двигатели с малък, среден и голям обем на цилиндъра. Благодарение на специалната си структура, Repsol Moto Rider е изключително подходящо за шофиране на дълги разстояния без загуби на масло и преждевременно износване на компонентите на двигателя в най-различни ситуа..
81.50лв 61.13лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 2747
Синтетично масло разработено да изпълни изискванията на най-съвременните 4-тактовидвигатели на мотоциклети. Осигурява максимална защита за мотоциклети със средна и голямакубатура с един, два, три или четири цилиндъра и се грижи за всички компоненти, както и заотличното смазване на съединителите в ма..
23.90лв 17.92лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 3838
REPSOL API SJ;JASO T-903:2006 MA2;REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W-40 е синтетично масло разработено да изпълни изискванията на най-съвременните 4-тактови двигатели на мотоциклети. Осигурява максимална защита за мотоциклети със средна и голяма кубатура с един, два, три или четири цилиндъра и се грижи за..
88.40лв 66.30лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 1270
Хидравлично масло специално разработено за амортисьори и вилки на мотоциклети. Притежава отлични характеристики при високи натоварвания и е подходящо за употреба по време на състезания и при градски условия. Осигурява отлична защита от окисление, корозия и износване. Освобождава въздушните мехурчета..
22.70лв 17.07лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 1734
Хидравлично масло специално разработено за амортисьори и вилки на мотоциклети. Притежава отлични характеристики при високи натоварвания и е подходящо за употреба по време на състезания и при градски условия. Осигурява отлична защита от окисление, корозия и износване. Освобождава въздушните мехурчета..
22.11лв 16.63лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 1290
Смазочен продукт разработен специално за скоростни кутии на мотоциклетни. Балансираната му формула осигурява отлична устойчивост на механична деструкция и гарантира отлична работа на съединителите в маслена баня, дори при екстремни условия. Удължава живота на компонентите на скоростната кутия, намал..
24.60лв 18.45лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 2232
Синтетично масло подходящо за състезания и всекидневна употреба. Осигурява пълна защита на двигателя и незабавно ускорение. Особено подходящо за ниско-емисионни двигатели. Благодарение на балансирания си състав предотвратява натрупването на отлагания в изпускателната система, което удължава живота н..
29.80лв 22.35лв
Производител: REPSOL Код на продукта: 1287
Масло за 4-тактови двигатели с малък, среден и голям обем на цилиндъра. Благодарение на специалната си структура, Repsol Moto Rider е изключително подходящо за шофиране на дълги разстояния без загуби на масло и преждевременно износване на компонентите на двигателя в най-различни ситуации. Следовател..
22.00лв 16.50лв
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт.