Menu
Your Cart

IPONE

В един свят, доминиран от големите петролни компании, Ipone изгражда своя успех на ясно разграничена стратегия. Ipone масла и поддръжка са в действителност посветени изключително за мотоциклети и превозни средства за отдих.
Този принцип да се концентрира на 100% за мотоциклети, подкрепени от най-новите изследвания и развитие, което е позволило на марката, да се открояват от конкуренцията. Големите шампиони, като Régis Laconi, Ричард Sainct и Кирил Деспре са постигнали най-големите си успехи с Ipone лого на екипите  си.
Ipone има ненадмината гама от смазочни материали и мотоциклетна поддръжка. С повече от 150 продукта в каталога си, Ipone обхваща всички превозни средства (състезания, оф-роуд, път, градски, скутери, АТВ мотори, моторни шейни, джетове и др.) В съответствие с най-новите технически и екологични стандарти, Ipone продукти също са подбрани с ярка бяла опаковка, която дава ярък и лесен за употреба изображение. Това е друг начин, по който тази компания се откроява, компания, която е определена да бъде различна, е била създадена през 1985 година.

Показани 1 от 12 | 110 (10 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт.