Menu
Your Cart

BERU

BERU® е регистрирана търговска марка на BorgWarner. Марката BERU® има горда история на технически иновации и разработване на продукти. Днес тя осигурява качествени части за водещите световни производители на автомобили и пазара за резервни части.

Водещи технологии и иновации

Страстта към прогреса и смелите иновации подхраниха успеха на BERU®. 21 глобално свързани в мрежа технологични центрове позволяват да се внесат пробиви в напредналите технологии, иновациите и оригиналното качество, съответстващо на пазара на резервни части. Осигурени са стотици патенти, за да донесат напреднали технологии за по-чисти двигатели и повишена безопасност и комфорт.

Почти всички производители на оригинални автомобили, търговски превозни средства и двигатели са клиенти на BorgWarner. За следпродажбеното обслужване Federal-Mogul доставя всички известни дистрибутори и оператори на сервизи. Основните производствени съоръжения за подгревни свещи и бобини за запалване BERU® се намират в Лудвигсбург, Германия.

Производител: BERU Код на продукта: 3769
Кабел за свещ BERU.Цвят: червенМатериал: силикон / медДължина: 1mНапрежение до: 38000VТемпературен диапазон до: 220°C..
17.79лв 15.99лв
Производител: BERU Код на продукта: 1168
Кабел за свещ BERU.Цвят: черенМатериал: силикон / медДължина: 1mНапрежение до: 38000VТемпературен диапазон до: 220°C ..
6.69лв 5.99лв
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт.