Menu
Your Cart

Масла, грес

Най-добрия начин да откриете правилното масло за ваият скутер е да проверите в сервизната книжка или използвайте онлайн каталога на MOTUL след което може да изберете масло с филтрите за вискозитет, вид, клас и разфасовка.

Производител: .. Код на продукта: 2917
Антифрикационна графитна авто гресВодоустойчива калциева антифрикционна грес, съдътжаща 10% графит на прах.Предназначена е за смазване на триещи се части (ресори, вериги, въжета) подложени на бързо износване, замърсяване и други при температури от -20°C до 65°C...
3.39лв 2.99лв
Производител: .. Код на продукта: 2918
Универсална литиева авто гресПредназначена е за смазване на търкалящи и плъзгащи лагери, шарнири и други механизми работещи в условия на високи натоварвания при температури от -30°C до 120°C..
3.39лв 2.99лв
Производител: .. Код на продукта: 2919
Универсална молибденова авто грес.Литиева универсална антифрикционна смазка, съдържаща 3% молибденов бисулфид MoS2.Предназначена за смазване на карета, ресори, верижни и зъбни предавки подложени на високи и ударни натоварвания, замързявания и бързо износване. Работоспособна при висока влажност ..
3.39лв 2.99лв
Показани 1 от 12 | 124 (11 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт.